Дженифър Анистън разменя тялото си с бляскавата красавица Джулия Робъртс - новият

...
Дженифър Анистън разменя тялото си с бляскавата красавица Джулия Робъртс - новият
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Джулия Робъртс разменят телата си в нов филм

Дженифър Анистън разменя тялото си с блестящата хубавица Джулия Робъртс - новият филм на Макс Барбаков за замяна на тела наподобява ще преобърне правилата в жанра, построен върху размяната на полярни противоположности.

Жанрът " замяна на тела " от дълго време се основава на една елементарна причина: какво би станало, в случай че двама души с изцяло противоположни възгледи за света преживеят живота през очите на другия .

The body-swap comedy we never saw coming is in the works featuring Julia Roberts and Jennifer Aniston
— Vogue Runway (@VogueRunway)
Класиките в жанра са Freaky Friday (дете разменя тялото си с възрастен), 18 Again! (където младеж разменя тялото си с 81-годишен пациент в кома), " Какъвто бащата, подобен и синът " (където дете разменя тялото си с хирург) и " Горещата мацка " (привлекателен мъж разменя тялото си с Роб Шнайдер).

Но още нищо не сте видели, тъй като Холивуд към този момент е измислил филм за замяна на тела, който кара всички тези филми да наподобяват като подготовки.

Скоро се чака да излезе филм за замяна на тела с присъединяване на Джулия Робъртс и Дженифър Анистън в основните функции. 

Julia Roberts, Jennifer Aniston Comedy Lands at Amazon Studios
— The Hollywood Reporter (@THR)
Режисьор на този иден филм е Макс Барбаков, чийто финален филм " Палм Спрингс " е удивителна комедия, която съумява да осъвремени и преобърне главния сюжет на " Groundhog Day " изключително ловко. Това е човек, който явно знае по какъв начин да си играе майсторски с жанра.

И след десетилетия на комедии за замяна на тела, в които хората си разменят местата с физическите и прочувствените си противоположности, не е ли време някой да направи филм, в който жена разменя тялото си с друга жена, която може да е нейно тъкмо генетично копие?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР